eks

Denne peber er en afbalanceret blanding til universal brug. Ikke kun kød kan raffineres vidunderligt, men også wraps, salater, raclette eller fondue. Også egnet til marinader og saucer.


Gør 3-2-1 Ribs endnu bedre? Bare brug vores nye Apple Rub! Med et højt indhold af æblepulver får du en lækker sur / sød smag til ribbenene. Vores BBQ Rub er perfekt til at kombinere med æblecidereddike, æblesauce, æblejuice eller æblechutney.

- OBS! Dette produkt bliver hårdt efter lidt tid på grund af indholdet af højt frugtpulver.

Denne Kirsch-Chipotle BBQ-Rub blev udviklet af Sauerländer BBCrew. Det smager godt på ribben, uanset om oksekød eller svinekød, men også kyllingevinger eller trukket svinekød lykkes med denne ekstraordinære blanding. Ud over de tørrede kirsebær anvendes den blide plage af Chili Ancho og den røgfyldte brand Chipotle Jalapeno. Smagfulde overtoner er fastsat af timian, ingefær og muskatnød.Cajun er et krydderi med smagen af det sydlige USA, Caribien og det kreolske køkken. Gumbo og Jambalaya retter er lækre med vores Cajun mix. Men også til grill, især til fisk og skaldyr, er denne blanding perfekt. Dryp fiskefileter med olie og drys med sydvestlige Cajun, ligges i aluminiumsfolie og grilles eller bages. OBS: skarp!